aboutus

SPUPPS LIMITED

SPUPPS  LIMITED
1
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: KAPPAPET
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~300
Ετήσιες πωλήσεις: 8,000,000-15,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2013
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η εταιρεία KAPPAPET κατασκευάζει προϊόντα κατοικίδιων ζώων και παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών από το 2013. Το Kappapet δεσμεύεται να οδηγεί τη βιομηχανία με καινοτόμα προϊόντα ποιότητας κατοικίδιων που εμπιστεύονται τα κατοικίδια ζώα που αγαπούν.

Ο ηγέτης της ποιότητας στη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων

Στο Kappapet αγαπάμε τα κατοικίδια ζώα και πιστεύουμε ότι τα κατοικίδια ζώα μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Κατασκευάζουμε υπερήφανα μια τεράστια ποικιλία από κολάρα, λουριά και ιμάντες στο Shenzhen της Κίνας. Αυτό περιλαμβάνει χειροποίητο δέρμα και την πλειοψηφία των νάιλον προϊόντων μας. Το εργοστάσιο KAPPAPET είναι πιστοποιημένο κατά ISO9000 και BSCI από την εποπτεία της ποιότητας τρίτων, όπως η SGS. Έχουμε επίσης 5 ολοκληρωμένες και αυστηρές διαδικασίες επιθεώρησης της παραγωγής προϊόντων, όπως IQC (Incoming Quality Control) ---- IPQC (Ποιότητα κατά τη διαδικασία) ---- OQC (Outgoing Quality Control) ------ OQA Διασφάλιση Ποιότητας) για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας και της έγκαιρης παράδοσης των προϊόντων.

Κορυφαία καινοτομία και σχεδιασμός

Έχουμε περισσότερους από 30 σχεδιαστές, το ένα τρίτο των οποίων έχει εμπειρία μελέτης και εργασίας στο εξωτερικό, έτσι έχουμε αρκετή ικανότητα να κατανοήσουμε πλήρως τους καταναλωτές από την Ευρώπη, τη Βόρεια και Νότια Αμερική και την Αυστραλία κλπ.

Εργοστάσιο & Διευκόλυνση

Η σημερινή μονάδα παραγωγής είναι μόλις κάτω από 45.000 τετραγωνικά μέτρα και προσφέρουμε περήφανα πάνω από 1000 SKU.

Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογικές μηχανές για να ταιριάζει καλύτερα στις μοναδικές μας διαδικασίες παραγωγής, Capacity Production 10,000PCS ανά ημέρα. Τα προϊόντα κατοικίδιων ζώων μας έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες. Έχουμε συνεργαστεί με γνωστά προϊόντα Pet Pet Products όπως Petstock, Petbarn, Royal Canin, Hagen Group, Walmart κ.α.

Προμηθεύοντας Speedy Service ------------- ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Θα έχουμε πολλές τοπικές αποθήκες στη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ το 2020 για να σας υποστηρίξουμε καλύτερα.

Η αποθήκη μας είναι η αποθήκη σας!

Πώς να εξοικονομήσετε χρόνο;

Τρέχουσα κατάσταση: Χρειάζεστε τουλάχιστον 2 μήνες για να λάβετε τα προϊόντα (ένα μήνα για την παραγωγή, ένα μήνα για ναυτιλία και κάποια στιγμή για να προχωρήσετε στον εκτελωνισμό, κλπ.

Τώρα: λίγες μόνο μέρες (από την τοπική αποθήκη σε εσάς), χωρίς επιπλέον εργασία.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα;

Τρέχουσα κατάσταση: Χρειάζεστε πάντα μηνιαία μερική αποστολή η οποία κοστίζει πολύ υψηλότερα όσον αφορά το κόστος αποστολής, τον φόρο, τη μεταφορά, το κόστος αποθήκης κλπ.

Τώρα: Όλα τα έξοδα καλύπτονται από εμάς! Η αποθήκη μας είναι η αποθήκη σας! Εξοικονομήστε τα χρήματά σας, εξοικονομήστε χρόνο!

Ιστορία

 

KAPPAPET ο κατασκευαστής εμπορικών σημάτων ιδρύθηκε το 2013 από το Jason Zhang&Wendy Zhao.

 

Η πρώτη δυνατότητά μας χτίστηκε το 2013 και απασχόλησε 80 άτομα.

 

Το έτος 2013, τα προϊόντα KAPPAPET Pet άρχισαν με $100.000 στο χωριό ενός μικρού εργοστασίου.

 

Το έτος 2016, επέκτεινε τη δυνατότητα από 45.000 τετραγωνικά μέτρα απασχόλησε 300 άτομα.

 

Το έτος 2016, καθιέρωσε την ομάδα Ε&Α μας.

 

Το έτος 2018, αγόρασε πολλούς τύπους μηχανημάτων από την Ιαπωνία και επέκτεινε τη ικανότητα παραγωγής.

 

Το έτος 2019, που αρχίζει για να έχει τις αποθήκες εμπορευμάτων μας που βρίσκονται στη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, την Ευρώπη, και τις ΗΠΑ.

 

 

 

Υπηρεσία

OEM&ODM υπηρεσία

 

Υπηρεσία προϊόντων σκυλιών cOem-Έχουμε τους σχεδιαστές προϊόντων κατοικίδιων ζώων μας και προωθούμε τα νέα προϊόντα κάθε χρόνο, έχουμε περισσότερο από 1000 SKUs. Μπορείτε να πωλήσετε τα προϊόντα μας με τα εμπορικά σήματά σας.

   - Έχετε μια μεγάλη ιδέα προϊόντων αλλά δεν έχετε ένα εργοστάσιο ή αρκετούς σχεδιαστές ή μηχανικοί, πώς κάνετε την ιδέα σας να έρθει αληθινός; Γιατί να μην μας βρεί;

 

Έχουμε αρκετούς μηχανικούς, σχεδιαστές, μηχανήματα, μια πλήρης αλυσίδα εφοδιασμού συν αρκετή ικανότητα παραγωγής.

 

Έχουμε επίσης ένα πολύ ώριμο σύστημα για τις δαπάνες παραγωγής, το οποίο καθιστά το κόστος σας χαμηλότερο με την αρμόδια ποιότητα των προϊόντων.

 

Ποιοτικός έλεγχος

 

Έχουμε 5 πλήρεις και ακριβείς διαδικασίες της επιθεώρησης παραγωγής προϊόντων όπως, IQC (εισερχόμενος ποιοτικός έλεγχος)-IPQC (ποιότητα -διαδικασίας)-OQC (εξερχόμενος ποιοτικός έλεγχος)- OQA (εξερχόμενη εξασφάλιση ποιότητας) για να βεβαιώσει τον υψηλό - ποιότητα και εγκαίρως παράδοση των προϊόντων.

 

Υπηρεσία μεταπώλησης

 

Η ομάδα μεταπωλήσεών μας έχει την επαγγελματική γνώση των προϊόντων μας και μπορούν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

 

Η ομάδα μεταπωλήσεών μας μπορεί να απαντήσει σε σας εγκαίρως κατά τη διάρκεια του χρόνου απασχόλησης.

 

Γρήγορη παράδοση

 

5-7 ημέρες για τη μικρή διαταγή 15-30 ημέρες για τη μαζική παραγωγή Τοπική παράδοση αποθηκών εμπορευμάτων

 

 

Η ομάδα μας

Έχουμε το τμήμα Ε&Α., QC το τμήμα., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., το τμήμα παραγωγής., και το τμήμα πώλησης., ως επέκταση της επιχείρησής μας. Επιθυμούμε οι υπάλληλοί ότι μας που εργάζονται στο εργοστάσιό μας μπορούν να καταστήσουν την οικογένειά τους καλύτερη και επιθυμούμε επίσης είναι ευτυχείς, οργανώνουμε συνήθως μερικές δραστηριότητες όπως τα παιχνίδια καλαθοσφαίρισης, τα παιχνίδια μπάντμιντον και το κ.λπ.

Κίνα SPUPPS  LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα SPUPPS  LIMITED Εταιρικό Προφίλ 1

Στοιχεία επικοινωνίας